Våra tjänster

Ett urval av våra tjänster, kontakta oss för mer information

Släckning av 2:or

Vi är en ackrediterad verkstad. När fordonet underkänts vid kontrollbesiktning utför vi reparationer, ljusinställning och bromsprov och kan därefter godkänna fordonet till Transportstyrelsen. Kontrollärenden och dess resultat behandlas med sekretess av kontrollorganet.

Digitala kameramätningen

Snabbaste sättet att mäta axlar på tunga fordon.

J.B. Hedströms Åkeriverkstad AB i Svenljunga erbjuder nu hjulvinkelmätning med TruckCam digitala mätsystem. Digitalkameran och datortekniken eliminerar alla mänskliga-faktor fel. Datortekniken sköter alla uträkningar. Rullmätningsprincipen ger möjlighet att mäta värde även med lastat fordon.

Fördelar:

  • Bränsleekonomiskt
  • Bättre komfort vid körning
  • Minskat däckslitage

Se exempeldata

Kapellskåpet med helvikbara dörrar

Kapellskåpet med helvikbara dörrar Kan även fås med plastdörrar samt Sesams lättgående tak Hösten 1991 tog Berg Kapell fram en ny produkt inom kapellbranschen som döptes till Kapellskåpet. Kapellskåpet med sina kapelldörrar togs fram för att underlätta arbetet för chaufförerna vid lastning och lossning - ett arbete som är både jobbigt och tidskrävande, men med kapelldörrarna underlättas detta enormt.

Fram till idag - hösten 1997 - har ca 600 st byggnationer av detta utförande byggts. Många har tagit efter kapellskåpet både i utseende och namn, men originalet kommer från Berg Kapell i Umeå. Kapellskåpet kan man köpa/serva och få monterat hos någon av våra återförsäljare (J.B Hedströms Åkeri Verkstad AB) som jobbar kontinuerligt med denna produkt, varför vi kan rekommendera dessa företag varmt. Tillsammans har vi ett brett sortiment och kunnande när det gäller påbyggnationer av olika slag.